skip to Main Content

Steellook deuren voor elk interieur

Steellook deuren en stalen deuren zijn volledig in de mode. De laatste jaren zie je ze steeds vaker terug in het interieur. Het zijn echte eyecatchers in huis en je kan er ontzettend veel kanten mee op.

Maar past zo’n deur in elk interieur? Dat is uiteraard het geval! Een steellook deur past niet enkel in een strakke of industriële inrichting. Dankzij het contrast in een wat meer klassiek of landelijk interieur is het erg stijlvol. Bijvoorbeeld een landelijke klassieke inrichting die wordt opgefrist met een schuifdeur.

Er is een groot voordeel aan een schuifdeur met glas vergeleken met een gewone ‘dichte’ deur, je kan erdoor kijken. Hierdoor valt er enorm veel licht binnen in de aangrenzende ruimtes. De ruimtes lijken daardoor een stuk groter en voelen als één geheel en toch kan je ze scheiden van elkaar. Dit komt zeker van pas sinds de mensen veel meer van thuis uit werken. Je kan de ruimte onderverdelen en je teams meeting ongestoord houden. De kinderen kan je in de gaten houden terwijl je werkt én er valt genoeg licht binnen.

Back To Top