skip to Main Content

Glazen wanden en glazen deuren

Maxi-Doors maakt naast binnendeuren ook glazen deuren en wanden op maat, die gebruikt kunnen worden als afscheiding tussen (thuis) kantoren of praktijkruimtes.

De glazen wanden zijn ontworpen om optimale transparantie te bieden in kantooromgevingen. De functionele meerwaarde van de systemen van Maxi-Doors zit enerzijds in de scharniertechniek met comfortsluiting en de sluittechniek die het mogelijk maakt om de deur desgewenst in beide richtingen te laten openen zonder inbouwdelen in de vloer.

Alle technieken zijn modulair vormgegeven, wat inhoudt dat de draairichting later gewijzigd kan worden, voor optimale flexibiliteit.

Verschillende soorten glas

De glazen wanden en deuren kunnen in verschillende soorten glas afgewerkt worden. De meest flexibele uitvoering is 10 mm helder gehard glas voor een optimale transparantie tussen de ruimten. Het glas kan na de montage door een beletteringsfirma voorzien worden van geometrische motieven of uw bedrijfslogo. Vervolgens is er keuze uit 10 mm gezuurd of gezandstraald glas, waarbij gezuurd glas 80% licht doorlaat en het makkelijkst in onderhoud is.

Gezandstraald glas kan naar wens uitgevoerd worden met gepersonaliseerde motieven, maar het is moeilijk glas in onderhoud, zelfs met de standaard Clearshield coating. Verder bieden we ook grijs of zelfs Dark Grey, bijna zwart gehard glas aan.

Back To Top