skip to Main Content

VERTEGENWOORDIGER RAMEN EN DEUREN GEZOCHT

Eriks Company is een snelgroeiende Vlaamse speler in de markt van buitenschrijnwerk en binnenschrijnwerk voor nieuwbouw en renovatie. Om onze klanten nog beter van dienst te zijn, zoeken we voor snelle indiensttreding een vertegenwoordiger ramen & deuren.

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Na een introductie en indien noodzakelijk een verkooptraining, laten we je los op de markt van de particulieren & bedrijven. Als vertegenwoordiger ben je de vertrouwenspersoon van de klant en begeleid je de klanten om hun project te concretiseren en te realiseren. Je voert verkoopsgesprekken, geeft productinformatie, maakt offertes op maat en sluit contracten af. Naast het bezoeken van prospecten en klanten, verzorg je ook mee de permanentie in de showroom. Je bent flexibel: avonduren en weekendwerk schrikken je niet af.

PROFIEL

Kan jij op een natuurlijke, ongedwongen manier mensen inspireren en overtuigen? Heb jij die doorgedreven commerciële attitude? Ben jij een proactieve durver die wil scoren en groeien? Heb jij een eerste succesvolle verkoopservaring achter de rug? Beschik je over een stevige portie gezond verstand? Dan ben jij onze toekomstige verkoper!

AANBOD

Naast een vaste betrekking (op zelfstandige basis of in loonverband) in een stabiele en ambitieuze organisatie, bieden wij een competitief salarispakket in functie van ervaring en realisaties en extralegale voordelen.

SOLLICITEREN

Voel je je geroepen om een dynamisch bedrijf in expansie te versterken? Solliciteer dan vandaag nog online: snel en eenvoudig. info@janjoos.be

Back To Top